Contact | De Grutto 6 | 7614 LE | Mariaparochie | 06-37598437 | info@tussenwerkenmantelzorg.nl

Tussen Werk en Mantelzorg

hand

 

WerkZorg Adviestraject©

 

Voor Jong en Veer maak ik deel uit van een team WerkZorg Adviseurs©. Als WerkZorgAdviseur© ondersteun ik in opdracht van de werkgever belaste werknemers bij het beter plannen, organiseren en invullen van mantelzorgtaken.


Werkwijze
De werkwijze van de WerkZorgAdviseur© is concreet, praktisch en gericht op resultaat. Een WerkZorg Adviestraject© zet in op vraagverheldering, het maken van een analyse en het scheppen van overzicht.
Bij de start van het traject vindt zowel een gesprek plaats met de werkgever als de werknemer om de wederzijdse verwachtingen helder te maken.
Tijdens de individuele gesprekken onderzoek ik met de werknemer hoe de sociale omgeving kan worden ingezet bij het verlenen van mantelzorg. Dit leidt tot helderheid en geeft zicht op wat er nodig is in de balans tussen werk en mantelzorg. De werknemer behoudt de regie over hoe werk en zorg te combineren. Vanuit de gesprekken dragen we oplossingsrichtingen aan waarbij de werkgever ook een rol kan spelen. Zoals bijvoorbeeld: zorgverlof, zorginzet met PGB, aanvraag WMO-voorzieningen en inzet van vrijwilligers vanuit de ondersteuningsfuncties mantelzorg.


Duur
Een WerkZorg Adviestraject© duurt maximaal 16 uur inclusief voorbereiding en verslaglegging.


Kosten
De kosten voor een volledig traject van 16 uur zijn 2000 euro excl. Btw. De werkgever kan in specifieke situaties voor de financiering een beroep doen op de zorgcollectiviteit, Arbo-contracten of verzuimverzekeringen.

 

Interesse?
Denk jij dat een WerkZorg Adviestraject© jou kan helpen in het behouden van of verkrijgen van een gezonde balans in werk en mantelzorg?
Vind je het lastig om het onder de aandacht te brengen van je werkgever? Mijn collega’s van Jong en Veer en ik denken graag met je mee. Neem contact met één van ons op en stel je vraag via email of bel ons!

 


Mijn telefoonnummer: (06) 37 59 84 37
of neem contact op met Jong en Veer: (06) 14177743/ (06) 47 02 48 56. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

hand