Contact | De Grutto 6 | 7614 LE | Mariaparochie | 06-37598437 | info@tussenwerkenmantelzorg.nl

Tussen Werk en Mantelzorg

‘Ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta! Het grootste gedeelte van de zorg komt op mij neer!

’ Grote kans dat jij zelf al eens deze woorden in gedachten of hardop hebt uitgesproken. Veel mantelzorgers nemen een leeuwendeel van de zorgtaken op zich en hebben het gevoel dat ze het zonder steun van anderen moeten doen. Wil je leren hoe je meer begrip én steun van je omgeving kunt krijgen? Lees dan het E-boek: ‘Ik zorg samen!’.

In dit E-boek geef ik je inzicht in het mantelzorger zijn en krijg je handvatten hoe je een beroep kunt doen op de steun en hulp van anderen in je omgeving. Na deze stappen uit het E-boek zijn er vervolgstappen te vinden in de video-training en live-webinars.


12small

 

Lees wat anderen over dit boek zeggen

 

“Wat een fantastisch boek, echt indrukwekkend! Ik heb het in een keer uitgelezen omdat het me erg nieuwsgierig maakt. Het is zo herkenbaar, zo eenvoudig en praktisch beschreven. Het geeft de mantelzorger erkenning, steun, waardering en zuivere tips, prachtig! Eenvoudige testjes, die duidelijk weergeven en beantwoorden hoe de mantelzorger in de situatie staat en hoe hij hulp kan vragen…………echt top!!!”

 

Jacquelien, Almelo, september 2015

 


 

“In dit boek staat beschreven waar je tegen aan kunt lopen als mantelzorger. Je zou het boek regelmatig moeten lezen om niet in alle valkuilen te lopen die je als mantelzorger tegenkomt want als je in de flow zit vergeet je je zelf wel eens.

 

Ali Donker, maart 2017

 “Dit is een boek voor de (beginnende) mantelzorger. Het geeft inzicht in hoe je erin staat en dwingt je hierin naar je zelf en je positie te kijken. De theorie wordt afgewissseld met voorbeelden en oefeningen. Daarmee geeft het op prettige wijze handvatten om de mantelzorg in goede banen te leiden. Dankzij de plaatjes blijft het onderwerp luchtig. Hoofdstuk 5 over hulp vragen zou ik meer in praktijk mogen brengen. Al met al, een plezierig geschreven en makkelijk leesbaar boek dat ondersteuning kan bieden nadat je hebt ontdekt dat je mantelzorger bent.”

 

Veronique van Gils, maart 2017 

 


 

“Het onderwerp is ontzettend goed in kaart gebracht en behandeld. Ik steek er zelfs als ‘ervaren’ mantelzorger en cursusleidster nog dingen van op”. Janny van Liempd April 2017

 

“Ik denk dat iedere mantelzorger, als die eerlijk na zich zelf durft te kijken, wel een herkenning in het boek kan vinden. En daardoor beter met de mantelzorg taken om kan gaan en het uiteindelijk vol te houden. De grens in wat iemand aankan is voor een ieder anders. We zijn allemaal verschillende mensen met verschillende mogelijkheden. Wat ik kan mag ik niet van een ander verwachten.”

 

Margriet van Eck, april 2017

 


 

 

Het is een prettig goed leesbaar boek. De cartoons en opdrachten tussendoor maken dat je actief betrokken blijft.
Ik heb er zeker wat aan gehad en direct al iets in de praktijk gebracht! Het boek zette me aan het denken.
We kunnen niet buiten mantelzorgers , zij hebben een belangrijke taak, maar niet ten koste van alles. Je hoeft ‘t niet alleen te doen !!

 

Marja Vunderink, Diepenveen, 2016

 

 

Terug naar startpagina Direct bestellen